Ons team

ZorgMatch is een organisatie met een kwalitatief sterk team van medewerkers. De organisatie bestaat uit: twee directieleden (vertegenwoordiging van de aandeelhouders), operationeel managers, functioneel beheerders, ontwikkelaars en testers. We stellen ze graag even aan u voor:

Jeroen Anjema 'Functioneel tester AZR en productowner PGB'

Woonplaats: Roosendaal
Werkzaam bij ZorgMatch sinds november 2013

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de logistiek heeft Jeroen in 2003 de overstap gemaakt naar de zorgbranche. Een branche waarin hij tot op de dag van vandaag zijn passie kwijt kan.

Het werken bij Zorgmatch is voor mij bijzonder omdat ik deel uit maak van een relatief klein team mensen die qua werkwijze en gedachten op dezelfde lijn zitten, namelijk het realiseren van software voor de administarieve afhandeling van zorg. Mijn bijdrage aan deze ontwikkeling geeft mij het gevoel werkelijk iets toe te kunnen voegen aan de vereenvoudiging en het werkelijk terugdringen van de steeds maar complexere en duurder worden zorg. Samen met Zorgmatch wil ik me daar, net als de voorgaande jaren, sterk voor maken en doorgaan met de ontwikkeling van applicaties waarbij de zorgbranche centraal staat. 


Jurgen Onincx 'Applicatiebeheerder en Functioneel ontwerper AZR-NL'

Woonplaats: Breda
Werkzaam voor ZorgMatch sinds: oktober 2010


Jurgen is sinds 2010 werkzaam bji ZorgMatch. Wat maakt werken bij ZorgMatch voor Jurgen bijzonder?   
 
Mijn naam is Jurgen Onincx, ik kom uit Breda, en ben sinds oktober 2010 voor ZorgMatch werkzaam en al sinds 2003 in de AWBZ/WLZ werkzaam. Op dit moment ben ik Functioneel Ontwerper, hoofdzakelijk voor de applicatie AZR-NL. Tevens ben ik als Product Owner verantwoordelijk voor de wijzigingen in AZR-NL en de releaseplanning daarvan. Ik vind het een uitdaging om steeds weer de wensen en behoeften van meerdere klanten én de landelijke wijzigingen correct en tijdig te implementeren. Daarbij hecht ik zeer grote waarde aan de kwaliteit van de opgeleverde software. In mijn vrije tijd mountainbike ik graag.

Pascal de Jager 'Functioneel beheerder AZR-NL'

Woonplaats: Breda
Werkzaam bij ZorgMatch sinds juni 2014

Pascal heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de ICT. Voor hij zijn carrière bij ZorgMatch begon is hij werkzaam geweest als functioneel beheerder voor zowel het ‘CZ Zorgkantoor’ als bij ‘CZ Zorgverzekeraar’. 

‘ZorgMatch is een bedrijf waarbij het gehele team bestaat uit mensen met uitzonderlijk veel kennis en ervaring binnen de iWlz, PGB & WMO. De professionaliteit en kennis van mijn collega’s creëert voor mij een unieke werkomgeving waarin ik met veel plezier werkzaam ben’.