ZorgMatch en DSD

Gepubliceerd: 26 januari 2016

We worden bij het aanleren van nieuw gedrag gehinderd door bestaande, vastgeroeste gewoontes. Door deze te doorbreken, ervaart men dat ander gedrag nieuwe mogelijkheden, ervaringen en inzichten oplevert. Bij ZorgMatch zien wij een dergelijke uitdaging wel zitten, daarom participeert de gehele organisatie aan een nieuw project ‘Do Something Diferent’.

Wat houdt dit in?           
Do Something Different is een leuk, praktisch en bewezen effectief programma voor het vergroten van de flexibiliteit van mensen en organisaties. De behoefte om mensen duurzaam te helpen om gezond te leven is nog nooit zo groot geweest. Veel bestaande interventies bieden op lange termijn echter niet de gewenste resultaten. Do Something Different is het resultaat van een totaal nieuwe manier van denken over het bevorderen van gezondheid en persoonlijke effectiviteit. Gedurende zes weken zal ZorgMatch deelnemen aan dit project.

 

Bedrijven zoals VGZ, CZ, Gemeente Heerlen, Heijmans, Philips, Gemeente Tilburg, Evean, Prodas en de GGD Brabant-Zuidoost hebben DSD al ontdekt. Meer weten over ons programma of uw organisatie aanmelden? Dat kan via www.dosomethingdifferent.nl