Zorg en Zekerheid in 2022 nieuwe klant bij ZorgMatch

Eind 2020 heeft Zorg en Zekerheid besloten met haar zorgkantoren over te stappen naar de diensten AZR-NL en PGBMatch van ZorgMatch. Het project om deze overgang te realiseren is in april van 2021 gestart en op 30 en 31 december 2021 zijn de cliënten van Zorg en Zekerheid succesvol gemigreerd naar de systemen van ZorgMatch. We kijken met trots terug op een project waarin we in een relatief korte periode met onze hosting en beheerpartner VECOZO deze aansluiting hebben weten te realiseren. Zeker ook een compliment aan alle medewerkers Zorg en Zekerheid en ZorgMatch, die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Zorg en Zekerheid gaat gebruik maken van onze diensten in de Azure Cloudomgeving. Dit maakt het mogelijk om op een veilige, snelle en eenvoudige wijze informatie uit te wisselen. Voor ZorgMatch betekent het dat meer klanten kunnen profiteren van onze diensten. Zo zetten we een stap in het vereenvoudigen van de administratie en het delen van de kosten in de Langdurige Zorg. We zijn blij met de aanwinst van de zorgkantoren van Zorg en Zekerheid en kijken uit naar een plezierige samenwerking.

“Zorg en zekerheid heeft samen met Zorgmatch en OSH (implementatie CRM systeem) afgelopen maanden hard gewerkt aan de succesvolle implementaties binnen het Zorgkantoor van Zorg en Zekerheid. We kijken terug op een intensieve en prettige samenwerking en zien uit naar een vruchtbare voortzetting hiervan in 2022.”  Rianne van der Wilden – Toby, man. Zorgkantoor Zorg en Zekerheid

 

11 februari 2021         Diensten ZorgMatch volledig in de Cloud

Begin 2020 is ZorgMatch gestart om haar applicaties gecontroleerd naar de Microsoft Azure Cloud te migreren. Onze applicaties AZR-NL en PGBMatch zijn resp. het weekend van 14-15 november 2020 en het weekend van 16-17 januari 2021 succesvol gemigreerd. Op donderdagavond 4 februari is het laatste deel van de on premise omgeving omgezet. Vanaf 2021 draaien alle  diensten van ZorgMatch daarmee volledig in de Azure Cloud.

De Cloud migratie was een complexe, omvangrijke operatie waarbij we onderweg een aantal technische hobbels zijn tegengekomen en hebben genomen. Basis van het succes is een goed doordachte migratiestrategie waarbij continuïteit van de dienstverlening steeds voorop heeft gestaan. Een mooi en intensief project waar wij enorm trots op zijn. Een echte teamprestatie!

Voor ZorgMatch in het licht van de snelle ontwikkeling in het IT landschap een belangrijke mijlpaal. Met de Cloud migratie hebben we niet alleen de kosten kunnen verlagen, maar zijn onze diensten ook schaalbaar geworden. Zo kunnen we snel inspelen op een variabele systeembelasting. Ook kunnen we onze klanten met Cloud technologie in de toekomst nog beter bedienen, doordat nieuwe technologieën eerder beschikbaar komen en we daarmee sneller kunnen inspelen op nieuwe wensen. ZorgMatch is Cloud ready!

© ZorgMatch B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Cookiebeleid | Privacybeleid