11 februari 2021         Diensten ZorgMatch volledig in de Cloud

Begin 2020 is ZorgMatch gestart om haar applicaties gecontroleerd naar de Microsoft Azure Cloud te migreren. Onze applicaties AZR-NL en PGBMatch zijn resp. het weekend van 14-15 november 2020 en het weekend van 16-17 januari 2021 succesvol gemigreerd. Op donderdagavond 4 februari is het laatste deel van de on premise omgeving omgezet. Vanaf 2021 draaien alle  diensten van ZorgMatch daarmee volledig in de Azure Cloud.

De Cloud migratie was een complexe, omvangrijke operatie waarbij we onderweg een aantal technische hobbels zijn tegengekomen en hebben genomen. Basis van het succes is een goed doordachte migratiestrategie waarbij continuïteit van de dienstverlening steeds voorop heeft gestaan. Een mooi en intensief project waar wij enorm trots op zijn. Een echte teamprestatie!

Voor ZorgMatch in het licht van de snelle ontwikkeling in het IT landschap een belangrijke mijlpaal. Met de Cloud migratie hebben we niet alleen de kosten kunnen verlagen, maar zijn onze diensten ook schaalbaar geworden. Zo kunnen we snel inspelen op een variabele systeembelasting. Ook kunnen we onze klanten met Cloud technologie in de toekomst nog beter bedienen, doordat nieuwe technologieën eerder beschikbaar komen en we daarmee sneller kunnen inspelen op nieuwe wensen. ZorgMatch is Cloud ready!

© ZorgMatch B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Cookiebeleid | Privacybeleid