Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over ZorgMatch.

ZorgMatch en DSD26 januari 2016

We worden bij het aanleren van nieuw gedrag gehinderd door bestaande, vastgeroeste gewoontes. Door deze te doorbreken, ervaart men dat ander gedrag nieuwe mogelijkheden, ervaringen en inzichten oplevert. Bij ZorgMatch zien wij een der... Lees verder »

ZorgMatch verhuist per 1 januari 24 december 2015

Per 1 januari verhuist ZorgMatch naar een nieuwe locatie. Wij verwelkomen u vanaf dan graag aan de Sportweg 14, 5037 AC TILBURG.  Lees verder »

Team ZorgMatch uitgebreid13 oktober 2015

Het team van ZorgMatch is onlangs uitgebreid met de komst van Renée Meijdam als functioneel beheerder. Per 1 oktober jongstleden is Renée actief voor ZorgMatch. Na het behalen van haar master in vrijetijdswetenschappen aan de universiteit heeft Renée bijna ... Lees verder »

ZorgMatch gaat voor 'groene vink'25 augustus 2015

Volgens de Compliancy Monitor van KING gemeenten die op 20 augustus jongstleden is verschenen voldoet het Zorg|Portaal van Zorg-Lokaal niet aan de iWmo en iJw testrapporten, de zogenoemde ‘groene vink'. Uiteraard ondersteunen en genereren we al ... Lees verder »

ZorgMatch nu ook op LinkedIn27 juli 2015

Volg Zorgmatch nu ook op LinkedIn! Bekijk ons nieuwe bedrijfsaccount hier.    
... Lees verder »

Collega ZorgMatch gastspreker bij PLATFORM IZO30 juni 2015

Eind mei was onze collega Riz te gast bij PLATFORM IZO. Hij deelde hier zijn ervaringen over de hervormingen van de zorg vanuit de rol van softwareleverancier voor gemeenten en zorgaanbieders. Dit leverde een goede discussie op over het verloop ... Lees verder »

ZorgMatch en het Europees Sociaal Fonds26 mei 2015

Organisaties die initiatieven nemen om de werkgelegenheid te consolideren, kunnen hiervoor subsidies aanvragen bij het ESF-Agentschap door een project in te dienen. ZorgMatch heeft in samenwerking met Cardan Technobility onlan... Lees verder »

Nieuwe release ZorgPortaal21 mei 2015

Hard werken loont! Afgelopen week heeft ZorgMatch de nieuwe versie van het Zorgportaal succesvol in productie genomen. Mits de testresultaten dit toelaten zal over twee weken ook de nieuwe release van de applicatie PGB naar productie worden overgezet.  ... Lees verder »

ZorgMatch lid van Ondernemersakkoord11 maart 2015

Ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden zijn in 2013 samen gaan werken om Midden-Brabant ook in de toekomst een aantrekkelijke economische regio te maken. Hoe draagt het ICT-platform daar aan bij? Zorgmatch en Cardan Technobility zijn recentelijk ... Lees verder »

Huisarts tekent contract zorgverzekeraar niet 9 maart 2015

De spanning tussen huisartsen en zorgverzekeraars loopt steeds verder op. Uit recent onderzoek van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) blijkt dat 92 procent van de huisartsen niet tevreden is met het contract met de zorgverzekeraar. Er zijn zelfs artsen ... Lees verder »

Nieuwe release Zorg Portaal 4 maart 2015

ZorgMatch is continu bezig met het optimaliseren van haar applicaties. Gisteren introduceerde wij met succes de nieuwe release van de applicatie ZorgPortaal 1.1.1116.0.

Nieuwsgierig naar de veranderingen van deze applicatie? De nieuwe release v... Lees verder »

PGB-systeem ingevoerd ondanks serieuze waarschuwingen19 februari 2015

In oktober vorig jaar was al glashelder dat er problemen zouden ontstaan met de uitbetaling van persoonsgebonden budgetten (pgb) door de Sociale Verzekeringsbank. Volgens twee vooraanstaande informatietechnologie-deskundigen was toen al duidelijk dat... Lees verder »

Doorontwikkeling ondernemersakkoord13 februari 2015

Zorgmatch en Cardan Technobility zijn recentelijk lid geworden van het Ondernemersakkoord. Vanuit het ICT Platform bouwen zij aan een mooie samenwerking, waarbij Zorgmatch een deel van haar programmeer- en testwerk laat uitvoeren door medewerkers van Tech... Lees verder »

Nieuwe website ZorgMatch gelanceerd21 juni 2013

Vanaf vandaag is de nieuwe website van ZorgMatch online. Tegelijk met de website is ook de nieuwe huisstijl van ZorgMatch gelanceerd. Met een logo dat uitstraalt waar de organisatie voor staat; de juiste match tussen zorg en ICT.

ZorgMatch bestaa... Lees verder »

Start transitie i-AWBZ25 april 2013

Er zijn vijf expertgroepen gestart met de inrichting van de transitie van i-AWBZ. Deze transitie zal starten rond 1 juli 2013 en is naar verwachting op 1 januari 2016 afgerond. ZorgMatch is vertegenwoordigd in drie expertgroepen i... Lees verder »